Megint dolgos hétköznapok jönnek? Vagy esetleg szabadságon vagy? Bárhogy is van, a Kincsem+ TUTI-val mindig jól jön akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 07. 03 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A verseny 1600 méter hosszú, a startnál tizenhét telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Tizenhét tehetséges versenyló, egy mérföldnyi táv és máris Tiéd lehet a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Guanacaste (8) – Shams Brazilero (15) – Touching The Sky (1) – Gigrette (12) – Mujeeb (11)

Guanacaste (8) májusban veszítette el nyeretlenségét, formája azóta még jobb. Folyamatosan fejlődik és az eső miatt sem kell aggódni, ugyanis a puhább talaj fekszik neki. Ott lehet a helye a végelszámolásnál.

Shams Brazilero (15) nagyszerű formának örvend, júniusban nagyon ígéretesen mozgott. Remélhetőleg hétfőn is hasonlóképpen fut majd, ez esetben a győzelemért csatázhat.

Touching The Sky (1) ebben a kategóriában letette már a névjegyét, hiszen kétszer is dobogóra állt. Reméljük, hogy ezúttal a győzelem is összejön neki.

Gigrette (12) két győzelmét követően kiválóan mutatkozott be ezen a szinten, nem túl jó startszáma ellenére is negyedik lett. Hétfőn beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Mujeeb (11) mindkét Kincsem+ versenyében jól futott, de a győzelem sajnos elkerülte. A puhább talaj kedvezne neki és ez a táv is lendíthet formáján, jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!