Bár vasárnap a Kincsem Parké és a 95. Magyar Derbyé a főszerep, mellette pont belefér egy gyors Kincsem+ játék, amivel ma akár 300 + 300 millió forintot is nyerhetsz! Ne hagyd ki a TUTI-t ma sem!

2017. 07. 02 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizennyolcan állnak starthoz. Izgalmas versenynek ígérkezik, ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Gaetano Donizetti (9) – Millfield (8) – Xotic (13) – Nabucco (1) – Rakhsh (12)

Gaetano Donizetti (9) jó futások után várja a vasárnapi versenyt. A táv nem okozhat neki gondolt és a 12-es startbox ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Millfield (8) jó versenyt futott Chantilly-ban és a startboxok húzásánál is mellé állt a szerencse. A puha pálya kedvezne neki igazán, de ettől függetlenül is az élmezőnybe várjuk.

Xotic (13) jó formában van és ezen a pályán már három versenyén két második helyet szerzett. Amennyiben zavartalan lesz versenye, az első öt között végezhet.

Nabucco (1) már győzött ezen a pályán és a startboxok húzásánál is szerencsés volt. Rutinos ló és remek formában van, a topsúly ellenére is megszerezheti a győzelmet.

Rakhsh (12) utolsó két futása nagyon jól sikerült és jelenleg is remek formának örvend. Remélhetőleg nem sokallja majd a távot, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!