Szombaton már belépünk a júliusba, de a Kincsem+ játék töretlenül folytatódik. Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2017. 07. 01 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton ismét ügetőversennyel jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Enghien lesz. A verseny 2150 méter hosszú, a startnál tizenhatan várják, hogy összemérjék erejüket. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Sir Ratzeputz (8) – Diamond (13) – Auch (1) – Mind Your Face (10) – Vivaldi d’Amboise (5)

Sir Ratzeputz (8) vincennes-i bemutatkozása kitűnően sikerült, ráadásul a fáradtságnak nyoma sincs rajta. Ez a pálya is fekszik neki, akár győzhet is.

Diamond (13) Norvégiában csak pénzdíjas helyekért csatázott, viszont nagy bátorságról tett tanúbizonyságot. Szombaton bár patkoltan fog futni és a svéd lovak valószínűleg erősebbek lesznek nála, mégis pénzdíjas helyre várható.

Auch (1) nehéz versenyeket kapott télen, így március elején kapott némi pihenőt. A visszatérésével elégedettek lehetünk, szombaton kedvező feltételek mellett áll starthoz, az első öt közé várható.

Mind Your Face (10) májusban több, mint egy éves kihagyás után tért vissza. Emiatt kénytelen patkoltan futni, de az enghien-i pálya kedvez neki, bízhatunk jó futásában.

Vivaldi d’Amboise (5) legutóbb balszerencsés versenyt futott, ezért célszerű őt korábbi futásain elbírálni. A ló topformában van, a feltételek tökéletesek és hajtójával, Matthieu Abrivarddal remek párost alkotnak. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn.haststam.se

Olvass tovább!