Pénteken tovább ügetünk a Kincsem+ játékban, amivel ma is akár 300 millió forint lehet a Tiéd! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2017. 06. 30 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennesből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenynek tizennyolc versenyló vág neki, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas futamnak ígérkezik, a mezőny kiegyenlített. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Calizza Boko (3) – Douloureuse (7) – Decennie (12) – Corrida du Boulay (18) – Dalixora (2)

Calizza Boko (3) szép győzelmet aratott Caen-ban, majd kapott egy kis pihenőt, amiből rengeteget profitált. A táv nem okozhat neki gondot, a győzelemért küzd.

Douloureuse (7) jó erőben van, amit utolsó futása is bizonyít. A tréningek során remekül dolgozik, ezúttal is számíthatunk rá.

Decennie (12) május 24-i győzelme különösen szép volt. Pénteken ismét patkolatlanul lép pályára, így a második sorból startolva is élmezőnybe várható.

Corrida du Boulay (18) június 9-én szép győzelmet aratott. Jó formában van, megfelelő taktikával hajtva a második sorból való startolás miatt sem kell aggódni. Az első öt közé várjuk.

Dalixora (2) pénteken ideális feltételekkel indul, hiszen csak kancákkal kell felvennie a versenyt. Utolsó futása óta erre a futamra készül, munkaformája kiváló. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!