Szerdán is tovább száguldanak a lovak! Egy gyors verseny és máris akár 300 millió forintot nyerhetsz, ha Kincsem+ TUTI-t játszol!

2017. 06. 28 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méteres galopp síkversenyen tizennyolc versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Egy rövidtávú verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi előfordulhat a befutást illetőleg. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (6) – Mangouni (7) – Mylenajonh (11) – Immediate (4) – Dark Orbit (9)

Victorious Champ (6) jó eredményeket ért el a tavaszi hónapokban, már csak a győzelemmel maradt adós. Ebben az osztályban továbbra is nyeretlen, jó formáját azonban tartja. Jó futást várhatunk tőle.

Mangouni (7) remek teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban. Kifejezetten erős ló, aki a szerdai futamban is megállja majd a helyét. Az első öt közé várjuk.

Mylenajonh (11) a tavaszi hónapokban sokat jött előre, utolsó futásával különösen elégedettek lehetünk. A ló topformában van. képességei alapján jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Immediate (4) június 2-án, pályafutása első hendikepjében előkelő második lett. Szerdán osztályt lép, de lovasa jókora rutinnal rendelkezik ezen a szinten és az 1200 méter sem jelent számára problémát. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Dark Orbit (9) legutóbb peches versenyt futott és az 1000 méter is rövidnek bizonyult számára. Ez a mezőny sokkal jobban megfelel képességeinek, akár győzhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!