Kedden csak a lovak előtt, de előtted nincs akadály, hogy nyerj akár 300 millió forintot! Játssz ma is a TUTI-val!

2017. 06. 27 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú akadályversenyen tizenheten állnak starthoz. Egy hosszútávú akadályverseny nem könnyű feladat, mindig tartogat meglepetéseket, bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Borice (1) – Le Toini (5) – It’s Jennifer (10) – Borago de Berce (7) – Baptist’palace (8)

Borice (1) legutóbb nagyon könnyen veszítette el idei nyeretlenségét. Magas súlya miatt sem kell aggódnunk, ha pedig gyors lenne a futófelület, az még tovább növelné az esélyét a győzelemre.

Le Toini (5) kitűnő formában van, sajnos eddig még nem sikerül győznie. Kedvező feltételek mellett áll starthoz, küzdelembe érhet.

It’s Jennifer (10) a hónap elején akadályozva volt, ezért nem sikerül befejeznie a versenyt. Munkában azóta jól dolgozik, a talaj is mellette szól, főszerepet játszhat.

Borago de Berce (7) teljesítményével maximálisan elégedettek lehetünk, úgy tűnik akadályon lehet  a legjobb. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Baptist’palace (8) kifogástalan állapotban van. Márciusi győzelméért érthetetlenül sok büntetést kapott, ennek ellenére is megállta utána a helyét. Van benne lehetőség, kedden akár győzhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!