Indítsd jól a hétfőt! Dobj be egy kávét és vegyél egy Kincsem+ TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2017. 06. 26 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Tizenhét versenyló várja a startot, hogy a 3100 méteres galopp síkversenyen összemérje gyorsaságát. A mezőny kiegyenlített, egy hosszútávú versenyen pedig bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bunook (9) – Nardo (10) – Matauri Jewel (1) – Veslove (3) – Rock Of Herin (4)

Bunook (9) a referenciaversenyben remekül mozgott, formája pedig azóta is kitart. Az élmezőnybe várjuk.

Nardo (10) egész évben kiválóan fut, bár május végén teljesíthetett volna jobban is. Utoljára azonban megerősítette, hogy topformában van, ezúttal összejöhet neki egy szezonbéli első győzelem.

Matauri Jewel (1) ígéretesen kezdte az idei szezon, hasonló kategóriában lett hetedik. Szemellenzővel felszerelve még jobb lehet a formája, a belső startszám ellenére is esélyes a győzelemre.

Veslove (3) idei két első futására csalódást okozott. A hónap elején szerencsére már jól teljesített, ötödik helyen végzett. Munkában nagyszerű teljesítményt mutat, ez alapján eredményes szereplésére számíthatunk.

Rock Of Herin (4) ezen a szinten két értékes helyezést gyűjtött. Formája továbbra is kifogástalan, az előrejelzések szerint eső lesz, ami mellette szól. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!