Vasárnap Extra Jackpot nap a Kincsem+ futambam! Extra nagy nyeremény és extra kis mezőny, játssz és nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2017. 06. 25 – vasárnap– 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 15.40-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú ügetőversenynek most csak tizennégyen vágnak neki, de az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ráadásul csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Kihagyhatatlan a mai TUTI!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Afghan Barbes (11) – Uza Josselyn (6) – Violine Mourotaise (13) – Glen Ord Superb (7) – Best Buissonay (8)

Afghan Barbes (11) impozáns stílusban verte a vele most is farkasszemet néző Violine Mourotaise-t (13). Megfelelően regenerálódott, tréningjeiben nagyszerűen mozgott. Első esélyesként tekinthetünk rá.

Uza Josselyn (6) franciaországi visszatérése nagyszerűen alakult. Az elmúlt három hétben nagyon jól dolgozott, friss formát mutat. Az élmezőnybe várható.

Violine Mourotaise (13) élete egyik legjobb formájával győzött Laval-ban. Azóta is fantasztikus a formája, bár ezúttal erősebb ellenfeleket fog kapni, mégis van esélye a duplázásra.

Glen Ord Superb (7) kisebb betegség után utolsó futása megnyugtató volt, ismét teljesen a régi. A záró munkájában kiválóan mozgott, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Best Buissonay (8) idén nem túl megbízható. Két első lábán patkóval fog futni, klasszis hajtójával, Franck Nivard-dal a sulkyban van esélye akár a győzelemre is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:40-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!