A péntek este csak a Kincsem+ TUTI-val az igazi! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2017. 06. 23 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Péntek este 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőverseny tizenhat indulót számlál, a mezőny nemzetközi. Ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bison Spiro (1) – Steven del Ronco (16) – Schubert (3) – Black Jack From (15) – Be Love Desbois (10)

Bison Spiro (1) még soha nem futott Franciaországban, az elmúlt héten érkezett, hogy a nyári hónapokban a galloknál versenyezzen. Május 27-i formája alapján bízhatunk jó futásában.

Steven del Ronco (16) pályafutását sérülések hátráltatták, emiatt időre volt szüksége, hogy visszanyerje formáját. Topformában várja a pénteki futamot, patkolatlanul az élmezőnyben köthet ki.

Schubert (3) június közepén, remek teljesítményt nyújtva, másodikként ért célba 2100 méteren. A hosszabb táv miatt nem kell aggódni, Franck Nivard-dal a sulkyban dobogós helyen végezhet.

Black Jack From (15) jól futott Enghien-ben, csak a jobb lovaktól kapott ki. Ez a pálya jobban fekszik neki és a külföldi lovak ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Be Love Desbois (10) május 28-án patkolva is nagyon jól futott. Sajnos nehéz számára ideális versenyt találni mert kizárólag a balkezes pályákat kedveli, de itt már többször bizonyított, így eredményes futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!