2016szuperjackpotnapok_banner

Pörgesd fel a hétfőt, játssz és nyerj akár 300 millió forintot a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 06. 19 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mindig tartogathat meglepetéseket a befutást illetőleg. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Avrik de Guez (14) – Aribo Mix (17) – Victoria du Viaduc (18) – Un Amour du Pont (6) – Un Reve de Star (7)

Avrik de Guez (14) jelenlegi hajtójával, Jean-Michel Bazire-ral szép sikert aratott a fővárosban. Hétfőn roppant kedvező feltételekkel áll starthoz, így a térhátránya ellenére is van esélye a duplázásra.

Aribo Mix (17) nem túl szerencsés ló, ritkán győz, de így is mindig küzdelemben végez. Folyamatosan magas szinten teljesít, hétfőn is jó futást várhatunk tőle.

Victoria du Viaduc (18) Agen-ben csak egy kiváló lótól kapott ki. Azóta tökéletesen regenerálódott, hétfőn a térhátránya ellenére is van esélye a győzelemre.

Un Amour du Pont (6) visszatérése remekül sikerült. Idomárja ugyan jobban örült volna neki, ha a hétfői verseny előtt még egy futás van a lábában, de ennek ellenére akár a győzelem is összejöhet neki.

Un Reve de Star (7) hosszú, közel két éves kihagyás után márciusban tért vissza. Azóta egyre jobb formába lendül, amit utolsó három fellépésén meg is mutatott. Amennyiben hajtója jól osztja be az erejét, a győzelmet is megszerezheti. 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com