Kedden se maradj le a nyereményről! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is a TUTI-val!

2017. 06. 20– kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden különleges helyszínről, Dieppe-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3800 méter hosszú gátversenyen tizenhatan állnak starthoz. Egy hosszútávú gátverseny mindig izgalmas, többféle forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ráadásul ismét kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Golden Chop (1) – Papille d’Or (4) – He Loves Me (5) – Babalshams (8) – Race To Glory (7)

Golden Chop (1) későn érő telivér, aki kilencévesen van élete formájában. Gáton és akadályon egyaránt bizonyított már, kedden megérdemelné a győzelmet.

Papille d’Or (4) egy hónappal ezelőtt futott első alkalommal akadályon. Még tapasztalatot kell szereznie, de sokáig remekül tartotta magát. Megbízható, tehetséges ló, formája alapján döntőbe várjuk.

He Loves Me (5) a téli szezonban roppant erős volt és a formája kitart azóta is. Eddig könnyebb feladatokat kapott, de ebben a társaságban is bízhatunk eredményes szereplésében.

Babalshams (8) legutóbbi fellépésén csalódást okozott, hiszen tréningjei során nagyszerű formát mutat. Kedden minden feltétel adott, hogy beleszóljon az első öt helyezés sorsába.

Race To Glory (7) bő egy héttel ezelőtt bizonyította, hogy helye van ebben a kategóriában, Először fut ezen a pályán, amennyiben jól alkalmazkodik, döntőbe kerülhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!