Vasárnap Szuper Jackpot nap a Kincsem+ futamban! Ne hagyd ki a mai TUTI-t és a lehetőséget, hogy Tiéd legyen akár 3 milliárd forint!

2017. 06. 18 – vasárnap– 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a varázslatos Chantilly-ből 16:05-kor, a „Francia Kancadíjjal” jelentkezik a Kincsem+ futam. A verseny 2100 méter hosszú, a startnál pedig tizenhat hároméves kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet ma akár 3 millárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Terrakova (15) – Shutter Speed (1) – Rhododendron (11) – Onthemoonagain (7) – Kitesurf (6)

Terrakova (15) eddigi két futamában nem talált legyőzőre. Nem tartozik a rutinos lovak közé, de ennek ellenére profiként versenyez. Vasárnap a győzelemért küzd.

Shutter Speed (1) makulátlan mérleggel rendelkezik. Yorkban annak ellenére is győzni tudott, hogy nem volt számára ideális a puha talaj. Könnyen kezelhető telivér, ezt a versenyt is megnyerheti.

Rhododendron (11) a mezőny egyetlen olyan lova, aki nyert már korábban Group 1-es versenyt. Kőkemény telivér és a gyors futófelület is kedvez neki, így esélyes a győzelemre.

Onthemoonagain (7) legutóbbi győzelme óta erre a versenyre készül. Még sokat kell fejlődnie, de a zárómunkája nagyon jól sikerült, tökéletes formában várja a vasárnapot. Jó futást várunk tőle.

Kitesurf (6) rendkívül tehetséges telivér, legutóbb szép győzelmet aratott 2400 méteren. A rövidebb táv nem jelenthet számára gondot, a formája is kiváló. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.grandprix-replay.com

Olvass tovább!