Vágysz a természetbe, de nincs kedved kiutazni a városból? Gyere ki a Kincsem Parkba! Gyönyörű környezet, csodaszép lovak, izgalmas versenyek és hatalmas nyeremények várnak Rád!

Kincsem Park – 2017. 06. 18 – vasárnap – 14.00– 17.35

Vasárnap nyolc izgalmas versennyel vár a galopp a Kincsem Parkban. A futamokban fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben követheted a kivetítőn. Most vasárnap ráadásul Szuper Jackpot nap lesz a Kincsem+ futamban, ahol akár 3 milliárd forintot is nyerhetsz!
Ha pedig éhes lennél, Panoráma Éttermünkben fennséges vasárnapi ebédben lehet részed, illetve a büfé széles kínálatából is találhatsz kedvedre való ételeket.

A napi főverseny a Janek Géza Emlékverseny lesz 17:05-kor, öt résztvevővel a pályán. A szaklap szerint Puck Fair (4) a legesélyesebb, de Speedtest (3) is megszerezheti a győzelmet.

A Jackpot nyeremény a 4. futamban kerül kifizetésre.

A nap nyerője Puck Fair. Az ötéves kanca a 7. futamban lép pályára. Topformában van és klasszis zsokéja is mellette szól, így ez a sprintfutam az ő zsákmánya lehet.

Olvass tovább!