Egy kis kertészkedés, egy kis kirándulás és akár 300 millió forint nyeremény? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Ne hagyd ki ma sem!

2017. 06. 17 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méter alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, tartogathat meglepetéseket a befutási sorrendet illetőleg. Többféle kombináció nyerő lehet, így ma is nagyon megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Black Jack From (8) – Arius du Douet (13) – Brune des Forges (18) – Athos des Volos (15) – Beerscott (12)

Black Jack From (8) számára jól sikerült a nantes-i verseny. Karakteres ügető, nem mindig megbízható, de most ideális feladat vár rá, így esélyes a győzelemre.

Arius du Douet (13) megérdemelt győzelmet aratott május 18-án. Topformában várja a szombati versenyt, ha átvészeli a számára kritikus startot, akkor az élmezőnyben végezhet.

Brune des Forges (18) számára május 8-án sajnos balul sült el a verseny, amivel egyébként erre a futamra készült. Szombaton nehezíti a helyzetét, hogy ménekkel és heréltekkel kell felvennie a versenyt, ennek ellenére mégis beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Athos des Volos (15) idén nem volt túl jó passzban, legutóbb is balszerencsés versenyt futott. Jean-Michel Bazire-ral a sulkyban, megfelelő taktikával hajtva azonban bekerülhet az első öt közé.

Beerscott (12) jó formának örvend, amit Toulouse-ban is bizonyított. Szombaton a térhátránya ellenére is ott a helye az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!