Telivérek a gáton: ez a szerdai Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen ma is!

2017. 06. 14 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres gátversenyen tizennyolc négyéves telivér áll starthoz. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Bármilyen kombináció nyerő lehet, így mindenképpen ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Olympic Torch (5) – Dieu Vivant (7) – Quiliano (1) – Le Mans (4) – Sudiste (6)

Olympic Torch (5) idei jó futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Továbbra is tartja jó formáját, a mély pálya nem kedvezne neki, de a puha futófelület ideális számára. Szerdán esélyesként lép pályára.

Dieu Vivant (7) utolsó futásával maximálisan elégedettek lehetünk. Ez lesz az első hendikepje, de a feltétek igen jók számára. A tempó gyors lesz, ami növeli az esélyeit. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Quiliano (1) legutóbb szép győzelmet aratott, emiatt most kicsit nehezebb feladat vár rá. A mén kedveli ezt a pályát és csodálatos kondícióban van. Túl nagy meleg illetve nem megfelelő futófelület esetén viszont idomárja nem engedi szerdán futni. Egyébként jó futást várhatunk tőle.

Le Mans (4) nagyszerű teljesítményt nyújtott június 5-én. A verseny nem vett ki belőle sokat, így frissen és felkészülten áll szerdán starthoz.

Sudiste (6) legutóbb kedvező feltételek mellett futott, amit ki is használt. Szerdán sokkal nehezebb feladat vár rá, de a reggeli tréningjei alapján beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!