Ha kedd, akkor Kincsem+ TUTI! Ma is Tiéd lehet akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 06. 13 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Nantes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. A mezőny kiegyenlített, többféle forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Babel’s Book (7) – Flag Fen (5) – Eternal Army (3) – C d’Argent (8) – Sag Warum (11)

Babel’s Book (7) télen átesett egy herélésen, visszatérése pedig remekül alakult. Fizikai állapota azóta még csodásabb, kedden a győzelemért küzdhet.

Flag Fen (5) folyamatosan jól teljesít, szintetikus talajon és gyepen egyaránt megállja a helyét. Kifogástalan formában van, bízhatunk eredményes futásában.

Eternal Army (3) legutóbbi győzelmének köszönhetően most nehezebb feltételekkel áll starthoz, de minden bizonnyal át tudja hidalni ezt a problémát. Könnyű lovaglású ló, döntős futást várunk tőle.

C d’Argent (8) májusban erős mezőnyben is remekül szerepelt. Kedden könnyebb dolga lesz, ezért jelenlegi formáját tekintve dobogós helyért küzdhet.

Sag Warum (11) számára a nantes-i pálya kedvezhet és a táv is mellette szól. Legutóbb nem volt teljesen tiszta a versenye, de így sem okozott csalódást. Amennyiben most szerencsésebb lesz, bármire képes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!