Már megint hétfő reggel van? Dobd fel a napod akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz Kincsem+ TUTI-t!

2017. 06. 12 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méteres galopp síkversenyen most mindössze tizennégyen állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Kihagyhatatlan a mai TUTI!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Snaad (4) – Gaetano Donizetti (12) – Rakhsh (13) – Hopeless (14) – Ross Castle (3)

Snaad (4) az április végén megrendezett nagy hendikepben kitűnően mozgott, Azóta is remekül dolgozik, kondíciója kifogástalan. A puha talaj ellenére is esélyes a győzelemre.

Gaetano Donizetti (12) legutóbb hasonló társaságban ötödik helyen végzett. Márciusi visszatérése óta folyamatosan jön előre, ez már az ő versenye lehet, akár győzhet is.

Rakhsh (13) hosszú kihagyást követően visszatért régi formájához, ezt bizonyítja saint-cloud-i harmadik helyezésre is. Hétfőn főszerep juthat neki.

Hopeless (14) rövidebb távon óriási finissel veszítette el nyeretlenségét. Most valamivel hosszabb lesz a táv, de ez nem jelent számára gondot, ismét győzhet.

Ross Castle (3) a herélést követően egyre jobb formába lendül. Egyenesre a legjobb, de a kanyar miatt sem kell aggódni. Ha puha lesz a pálya, akár még nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!