Napolaj, strandlabda, gumimatrac és akár 300 + 300 millió forint nyeremény? Ez a vasárnapi Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj Te is!

2017. 06. 11 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú gátversenyen tizenhatan állnak starthoz. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. Bármilyen kombináció nyerő lehet a befutást illetőleg, ráadásul csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Mindenképpen megéri ma TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Farlow des Mottes (4) – Diamond Charm (8) – Kami Kaze (13) – Chris de Beaumont (15) – Curly Basc (9)

Farlow des Mottes (4) nagyszerűen futott május 5-én és azóta is topformában van. A hosszabb táv és a mély pálya még jobb lenne számára, ennek ellenére is a győzelem fő várományosa.

Diamond Charm (8) legutóbb megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. Rövid pihenővel a háta mögött frissen és felkészülten áll starthoz vasárnap. Döntős futást várunk tőle.

Kami Kaze (13) legutóbb megmutatta, hogy nem számít neki a pálya állapota. Vasárnap erősebb mezőnyben és nehezebb feltételek mellett fog futni, de így is jó futást várhatunk tőle.

Chris de Beaumont (15) szép győzelmet aratott a május 2-i Kincsem+ futamban. Idomárja vasárnap csak a magas hőmérséklet miatt aggódik, de így is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Curly Basc (9) május 21-én, hasonló versenyben második lett. Egy fiatal kancának mindig nehezebb idősebb lovakkal megküzdenie, ennek ellenére megint ott lehet a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://hippique.blog-pmu.fr

Olvass tovább!