Szuper szerencsés szombatra számíthatsz, ha Kincsem+ TUTI-val játszol, hiszen akár 300 millió forintot is nyerhetsz!

2017. 06. 10 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ben, ismét ügetőfutammal jelentkezik a Kincsem+ játék. A verseny 2850 méter hosszú, a startnál tizennyolc versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas futamnak ígérkezik, erős, nemzetközi mezőnnyel. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bob (13) – Bily de Gueriniere (8) – Uranium (15) – King Sir Kir (3) – Vainqueur Highland (14)

Bob (13) kipihente a június 4-i versenyét, erőtől duzzadva áll starthoz. Soha nem volt még ilyen jó formában és a pálya is fekszik neki, mindenképpen a győzelemért küzd.

Bily de Gueriniere (8) télen ugyan győzni nem tudott, de így is szép eredményeket ért el. Megérdemelt pihenője után a közelmúltban tért vissza, topformában várja a szombati összecsapást, ahol akár győzhet is.

Uranium (15) jó formában van és a tréningek során is kitűnően mozgott. Szombaton Jean-Michel Bazire fogja hajtani, jó futást várhatunk tőle.

King Sir Kir (3) visszatérő versenyében sajnos hibázott. Tavaly már megmutatta, hogy csodás dolgokra is képes, így szombaton is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Vainqueur Highland (14) tavaly sérüléssel bajlódott, ezért télen nem futott. A vidéki pályák sokkal jobban fekszenek neki, de megfelelő taktikával ott a helye az első öt között.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!