Nincs ötleted, hogy hová vidd randira a barátnődet? Gyertek ki a Kincsem Parkba! Napsütéssel, gyönyörű környezettel, izgalmas versenyekkel és óriási nyereményekkel vár az ügető!

Kincsem Park – 2017. 06. 10 – szombat – 14.00 – 19:15

Szombaton nem kevesebb, mint tizenkét izgalmas futammal vár az ügető, ráadásul folytatódik a Nemzeti Ügető Liga versenysorozat is. A futamokban fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben követheted a kivetítőn.
Ha megéheztél, Panoráma Éttermünk ínycsiklandó ételei közül, illetve a büfé széles kínálatából válogathatsz.

A napi főverseny a Nemzeti Ügető Liga II. futama, a 108. Nemzeti Díj lesz 18:45-kor, kilenc résztvevővel a pályán. A Turf szerint Übü király (8) a legesélyesebb a győzelemre, de Walking John M (3) és Villám Ville (1) is döntős esély.

A nap másik kiemelt versenye a 3 futamos Dr. Vecseklőy József Emlékverseny lesz 15.00-kor, 17:05-kor és 18:25-kor, hét résztvevővel a pályán. A szaklap szerint Time To Say Goodbye (2) állhat a dobogó legfelső fokára, de Masterpiece (1) is közeli sansz.

A Jackpot nyeremények a 3., a 9. és a 11. futamokban kerülnek kifizetésre.

A nap nyerője a Hico istálló tehetséges kancája, Urán Lady. Az 1. futamban lép pályára, ahol folytathatja remek győzelmi sorozatát.

Olvass tovább!