Csütörtökön tovább ügetnek a versenylovak a milliókért. Neked nem kell mást tenned, csak venni és TUTI-t, amivel Tiéd lehet akár 300 millió forint nyeremény!

2017. 06. 08 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3525 méteres alaptávú versenyen tizenheten állnak starthoz, az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátrányból indulnak. Az 1-es számú lovat, Call me Now (1) –t lejelentették, így ő nem indul. Egy térhátrányos versenyen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges, így ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Speed Delicious (4) – Calin de Morge (2) – Bel Avis (5) – Atout du Lerre (14) – Agrippa Mesloise (3)

Speed Delicious (4) május 19-én minimális különbséggel maradt le a győzelemről. Csütörtökön a pálya kedvező lesz számára, a mezőny is megfelel a képességeinek, a győzelemért küzd.

Calin de Morge (2) rövid pihenője után győzelemmel tért vissza. Kedveli ezt a pályát és a hosszabb táv sem jelenthet számára gondot. Az erős mezőny ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Bel Avis (5) március elején csalódást okozott, azóta csak jobbkezes pályákon fut. A június 1-i győzelem nem vett ki belőle sokat, csütörtökön is van esélye a győzelemre.

Atout du Lerre (14) Enghien-ben némi szerencsével akár még a győzelmet is megszerezhette volna. Munkában további javulása látható, az élmezőnybe várjuk.

Agrippa Mesloise (3) legutóbb nem volt igazán formában, ennek ellenére harmadik helyen ért célba. A jobbkezes pályákat kedveli, így csütörtökön jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!