Tedd kellemessé a keddi napod! Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2017. 06. 06 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. A mezőny rendkívül kiegyenlített, így szinte bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ráadásul csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Girl’s Hope (4) – Beama (3) – Thisvi (1) – Skiperia (8) – Creach Light (15)

Girl’s Hope (4)-nak tavasszal nem sikerült a fedeztetése, így nem maradt a ménesben. Képes lett volna arra, hogy múlt héten visszatérjen, de idomárja úgy érezte, még kell neki egy komolyabb munka. Remek formában van, a győzelem fő várományosa.

Beama (3) legutóbb rendkívül szerencsétlen volt, ha zavartalan lett volna a versenye, a dobogóra is felállhatott volna. Nagyon jó képességű ló, a kedden szabad útja lesz a befutóban, mindenképpen számolni kell vele.

Thisvi (1) visszatérése nagyon jól sikerült, úgy tűnik, a mérföldes táv nagyon megfelel neki. Bár győzelme még mindig nincsen, egy kivételtől eltekintve mindig döntős. Kedden is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Skiperia (8) egy igazi kemény ló, minden nehézség ellenére mindig leteszi a szívét a pályára. Idomárja egyik kedvence, bármilyen talajon képes a jó szereplésre. Kedden is helyezést szerezhet.

Creach Light (15) idén roppant eredményes. Hűen adja tudását, ha kedden nem ázik fel a talaj, ismét jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.france-galop.com

Olvass tovább!