Péntek este kis mezőny és nagy nyeremény vár Rád! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 06. 02 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöten mérik össze gyorsaságukat. Csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Cash Gamble (10) – Uza Josselyn (3) – Unbridled Charm (9) – Bad Boy du Dollar (4) – Totem d’Azur (6)

Cash Gamble (10) tél óta nem lépett pályára, de korábbi visszatéréseikor mindig frissen mozgott. Hajtójával, Franck Nivard-dal összeszokott párost alkotnak, már elsőre nyerhetnek.

Uza Josselyn (3) több, mint egy éve nem futott Franciaországban, de korábban Párizsban sikert sikerre halmozott. Idomárja csak a gyors tempó miatt aggódik, de Jean-Michel Bazire-ral a sulkyban a főszereplők közé tartozhat.

Unbridled Charm (9) továbbra is tartja jó formáját, legutóbb pénzdíjas negyedik helyen végzett és új egyéni rekordot ügetett. Péntek este is döntős esélyt képvisel.

Bad Boy du Dollar (4) május 19-i futásával nagyon elégedettek lehetünk. Péntek este nagyon jó feltételekkel áll starthoz, jó futásra számíthatunk tőle.

Totem d’Azur (6) május 19-i győzelme meglepetés volt, két versennyel a háta mögött nem sokan számítottak erre. Péntek este van esélye a duplázásra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!