Kezdd még jobban a hosszú hétvégét! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val akár 300 millió forintot!

2017. 06. 03 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton Masions-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp versenyen tizenhat versenyló várja a startot. Ismét kedvező a létszám, hiszen ma is csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Prince Nomad (4) – De Bon Aloi (2) – Edington (8) – Dark Desire (9) – Veslove (6)

Prince Nomad (4) május közepén bebizonyította, hogy még mindig van helye ezen a szinten. Visszanyerte régi formáját, klasszis lovasával szombaton is a főszereplők közé tartozhat.

De Bon Aloi (2) legutóbbi versenye nem alakult túl szerencsésen, a befutóban nem tudott megfelelően zárkózni. Nagyon jó formában van, idei harmadik versenyén már dobogóra várjuk.

Edington (8) április végén hasonló feltételek mellett ezen a pályán a remek második helyen végzett. Most valamivel rövidebb a táv, ami nem biztos, hogy kedvez neki, de némi szerencsével a győzelmet is megszerezheti.

Dark Desire (9) március vége óta nem lépett pályára, de többször bizonyította már, hogy visszatérő versenyeiben is számolni kell vele. A pálya és a távolság nem okozhat neki gondot, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Veslove (6) új kézben fut, idei két futása némi csalódást okozott. Mostanra kezd formába lendülni, minden tudása megvan ahhoz, hogy felvegye a harcot a favoritokkal. A pálya talaja is kedvező számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!