Itt a nyár! Kezdd a strandszezont akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 06. 01 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Fonteinebleau-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1800 méteres galopp versenyen tizennyolc hároméves kanca áll starthoz. A mezőny kiegyenlített, szinte bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Dallas Affair (3) – Wustenlady (9) – Lola Rose (10) – Louversey (12) – Silver Express (13)

Dallas Affair (3) kőkemény és megbízható ló, ráadásul rendkívül könnyen kezelhető. Jó formának örvend, esélyesként várja a csütörtöki versenyt.

Wustenlady (9) nem tartozik a túl rutinos lovak közé, mindössze négy versenyen indult eddig, ebből legutóbb nyert is. Kedvező feltételekkel várja a csütörtöki futamot, van esélye a duplázásra is.

Lola Rose (10) későn érő típus, időre volt szüksége ahhoz, hogy igazán formába lendüljön. Legutóbbi győzelme után további javulást várhatunk tőle, ismét a dobogó legfelső fokára állhat.

Louversey (12) csalódást okozott a 2016-os esztendőben, ezért kapott egy kis pihenőt. Idén már azt hozza, ami tavaly is elvárható lett volna tőle, csütörtökön bízhatunk eredményes szereplésében.

Silver Express (13) saint-cloud-i futásával elégedettek lehetünk, de az 1600 méteres táv rövidnek bizonyult számára. Ez a táv sokkal jobban fekszik neki, ráadásul csak kancákkal kell összemérnie gyorsaságát. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!