Cammognak a hétköznapok és még csak kedd van? Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a Kincsem+ TUTI-val és garantált, hogy egyből jobb kedved lesz!

2017. 05. 30 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Kedden Strasbourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méterre kiírt galopp síkversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát. A mezőny ma is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki a mai TUTI-t se!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Raven Ridge (16) – Imprimeur (6) – Into The Rock (15) – Belgian Gentleman (7) – Point Blank (4)

Raven Ridge (16)-t május 1-i futása alapján kell elbírálni, amikor Saint-Cloud-ban megmutatta, hogy van helye ebben az osztályban. Ezúttal hosszabb távon kell helyt állnia, de ez nem jelent számára gondot. Ebben a mezőnyben a győzelmet is megszerezheti.

Imprimeur (6) Sokkal jobban kedveli a vidéki pályákat. Jó formában van és a mezőny sem túl erős. Amennyiben jó napot fog ki, a főszereplők közé tartozhat.

Into The Rock (15) a szintetikus pályákat kedveli igazán, de a gyors gyep sem jelenthez számára gondot. Megfelelő taktikával beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Belgian Gentleman (7) a puha futófelületet kedveli igazán, remélhetőleg nem lesz túl gyors a keddi pálya. Formája alapján bízhatunk eredményes szereplésében.

Point Blank (4) a tempós versenyeket kedveli. Jó formában van és a gyors futófelület is megfelel számára, ebben a nem túl erős mezőnyben akár győzhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!