Van egy TUTI tippünk, amitől jól indulhat a heted! Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 05. 29 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A verseny 3000 méter hosszú, a startnál tizennyolc versenyző várja az összecsapást. Egy hosszútávú versenyen bármi megtörténhet, szinte bármilyen kombináció nyerő lehet, megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Landjunge (1) – Le Pin (5) – Max La Fripouille (4) – Nardo (12) – Rock Of Herin (7)

Landjunge (1) április 11-én szép győzelmet aratott, legutóbb pedig csak a balszerencsének köszönhető, hogy lemaradt a az első helyről. Hétfőn favoritként lép pályára, a győzelemért küzd.

Le Pin (5) remek teljesítményt nyújtott május 7-én. Jó formának örvend, van helye ebben az osztályban, akár győzhet is.

Max La Fripouille (4) legutóbb nem volt szerencséje a szélső startbox miatt, de még így is kihozta magából a maximumot, ötödik helyen végzett. Továbbra is tartja jó formáját, dobogós helyre várjuk.

Nardo (12) legutóbbi harmadik helyezése is azt mutatja, hogy képes versenyt nyerni ebben az osztályban. Bízhatunk eredményes futásában.

Rock Of Herin (7) szép győzelmet aratott április 11-én és legutóbb sem okozott csalódást. Bizonyított már ezen a pályán is, formája alapján az élmezőnybe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!