Végre péntek! Lazulj akár 300 millió forint nyereménnyel, játssz és nyerj a TUTI-val!

2017. 05. 26 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenheten állnak starthoz. Tizenhét lóból kell ötöt eltalálni és máris nyerhetsz akár 300 millió forintot! A mezőny kiegyenlített, a verseny izgalmas lesz, megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Aufor de Mire (9) – Ardente du Clos (4) – Ah Quel Micha (8) – Venicio Pommereux (15) – Attaque Parisienne (7)

Aufor de Mire (9) fáradtan mozgott a téli versenyek végén, ezért kapott némi pihenőt. A visszatérésével elégedettek lehetünk, munkában pedig tovább jött előre. Még nem száz százalékos, de patkolatlanul nagyon jó esélyt képvisel.

Ardente du Clos (4) május 12-én csak minimális győzelemmel maradt le az első helyről. A vincennes-i kispálya sokkal inkább fekszik neki, de ennek ellenére is ott a helye az első öt között.

Ah Quel Micha (8) rendkívül megbízható ló. Remek végsebességgel rendelkezik, várásra hajtva nyújtja legjobb formáját. Pénteken a győzelmet is megszerezheti.

Venicio Pommereux (15) nagyszerű teljesítményt nyújtott Laval-ban, ahol legyőzte a sorozatnyerő Afghan Barbes-t. Frissen és felkészülten várja a pénteki startot, Franck Nivarddal a sulkyban duplázhat is.

Attaque Parisienne (7) megérdemelt győzelmet aratott május 19-én. A verseny nem vett ki belőle sokat, ám ezúttal pakoltan lép pályára. Ettől függetlenül újabb jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!