Csütörtökön se hagyd ki a TUTI-t, nyerj ma is akár 300 millió forintot a Kincsem+ játékkal! A futam 15:15-kor kezdődik!

2017. 05. 25 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön megváltozott időpontban, 15:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam Lyon-Parilly-ből. A 2200 méteres galopp versenyen tizenhat kanca áll starthoz. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Loanne (11) – Ozeville (3) – Running Waters (4) – Mauves su Loire (8) – Korinna (9)

Loanne (11) ezúttal könnyebb feladattal néz szembe, mint Compiegne-ben kellett neki, ezúttal csak kancák között kell felvennie a versenyt. Megbízható telivér, a győzelemért küzd.

Ozeville (3) jól szerepelt április 24-i versenyén. A pálya fekszik neki, egy esetleges gyors verseny pedig tovább növelné az esélyeit. Döntős esélyt képvisel.

Running Waters (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott április 25-én, annak ellenére is, hogy a 2500 méteres táv már kissé hosszú számára. Csütörtökön remek lehetőség áll előtte, hiszen csak kancák között kell helyt állnia, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Mauves su Loire (8) jó formának örvend, melyet az utolsó saint-cloud-i futásával is bizonyított. Rendkívül gyors ló, emiatt a rövidebb táv miatt sem kell aggódnunk, akár győzhet is.

Korinna (9) minimális különbséggel maradt le a győzelemről május 11-én. Csütörtökön minden feltétel adott, hogy versenyképes legyen ebben az osztályban. Jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!