Jön a Grand National du Trot ötödik állomása! Hajts Te is a nyereményért, játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2017. 05. 24 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán folytatódik a Grand National du Trot ötödik állomása, a helyszín Le Croise-Laroche. A 2800 méter alaptávú versenyen tizenhét ügetőló áll starthoz, az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg, mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Afghan Barbes (7) – Coup de Poker (8) – Univers de Daidou (12) – Apprenti Sorcier (6) – Best Buissonay (10)

Afghan Barbes (7) Laval-ban csak második helyen ért célba, de ez nem okozott csalódást. Munkában nagyon jól dolgozik és a pálya is kedvez neki. Döntős esélyt képvisel.

Coup de Poker (8) egy év kihagyás után, május 6-án győzelemmel tért vissza. Munkában tovább jött előre, kondíciója is sokat javult. Szerdán rutinos lovak lépnek pályára, ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Univers de Daidou (12) májusi futásaival elégedettek lehetünk, erős mezőnyökben is helyt állt. A ló jó formában van, 25 méteres hátránya ellenére is jó futást várunk tőle.

Apprenti Sorcier (6) sérülés miatt hosszú kihagyás után tért vissza, így a formájával nagyon elégedettek lehetünk. Caen-i szereplése igen jól sikerült, bízhatunk ennek folytatásában.

Best Buissonay (10) már bizonyított ezen a szinten. Második lett a GNT marsielle-i állomásán, Lyonban pedig győzedelmeskedett. Enghien-i hibája csalódást volt, de most ismét jó esélyekkel lép pályára a 25 méteres térhátránya ellenére is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!