Kedden is száguldanak a lovak, ma is Tiéd lehet akár 300 millió forint nyeremény! Ehhez nem kell mást tenned, csak venni egy Kincsem+ TUTI-t!

2017. 05. 23 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jeletkezik a Kincsem+ futam. A startnál tizenhat telivér várja, hogy a 2100 méteres versenyen összemérhessék gyorsaságukat. Ismét nagy az esély a nyereményre, hiszen kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ma is érdemes TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mujeeb (5) – Zain Gold (13) – Ifiandra (14) – Quevillon (7) – Nahuel (9)

Mujeeb (5) a referenciaversenyén ugyanezen a pályán és távon remekült mozgott. Van keresnivalója ezen a szinten, kedden a győzelemért küzdhet.

Zain Gold (13) egy hónapja egy Kincsem+ futamban csak Pascahsa d’Or tudta megverni. Munkái rendkívül biztatóak arra vonatkozóan, hogy a sorozatos helyezések után végre nyerni tud.

Ifiandra (14) a referenciaversenyben negyedik helyen végzett, amivel maximálisan elégedettek lehetünk. Idomárja szerint további fejlődés várható tőle, ráadásul minden talajon maximális teljesítményre képes, így kedden akár győzhet is.

Quevillon (7) egy hónapja mutatkozott be hendikepben, méghozzá nagyszerűen. A felkészítése tökéletesen sikerült, utolsó száma alapján esélyes a győzelemre.

Nahuel (9) számár legutóbb kissé rövidnek bizonyult a pálya. Idomárja összességében eddig mindhárom versenyével elégedett, véleménye szerint kedden is ott a helye a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!