Mivel indulhatna jobban a hét, mint akár 300 millió forint nyereménnyel? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 05. 22 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1700 méter hosszú galopp versenyen tizenhatan állnak starthoz, hogy összemérjék gyorsaságukat. Ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Millfield (4) – Geonpi (7) – Oryx (11) – Longray (16) – Skaters Waltz (3)

Millfield (4) sokat fejlődött az elmúlt időszakban, idén már ebben a kategóriában is kitűnően szerepelt. Télen kétszer is nyert szintetikus felületen, hétfőn is bízhatunk eredményes szereplésében.

Geonpi (7) fantasztikus formának örvend és a táv is tökéletesen megfelel számára. Hétfőn minden adott ahhoz, hogy sorozatos helyezéseit követően újabb elsőséget szerezzen.

Oryx (11) legutóbb elveszítette nyeretlenségét. Még mindig fejlődésben van, klasszis lovasával, Pierre-Charles Boudot-val ismét győzhetnek.

Longray (16) legutóbb egy könnyed felkészítő versenyen győzni tudott. Hétfőn is adottak a feltételek ahhoz, hogy dobogós helyért küzdjön.

Skaters Waltz (3) ezen a szinten folyamatosan jól teljesít. Kedveli ezt a pályát és felkészítése is jól sikerült, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!