Szombatra is van TUTI tippünk, amivel akár 300 millió forintot is nyerhetsz! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val ma is!

2017. 05. 20 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres gátversenyben tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát. Egy hosszútávú gátversenyen bármi megtörténhet, ráadásul ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ma feltétlenül érdemes TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Polimix (6)– Angel’s Share (14) – King Of Warsaw (13) – Grand Depart (2) – Olympic Torch (9)

Polimix (6) rengeteget fejlődött az első auteuil-i versenye óta, amit legutóbbi három versenyén elért győzelme és két dobogós helyezése is bizonyít. Favoritként várja a szombati Kincsem+ futamot, a győzelemért küzd.

Angel’s Share (14) nagyon jó formában van és legutóbb azt is megmutatta, hogy ezen a szinten is versenyképes. Nagyszerű teljesítményt nyújtott utolsó munkája során, esélyes a győzelemre is.

King Of Warsaw (13) legutóbbi futása magas súlya miatt nem mérvadó. Célszerű őt április 1-i Kincsem+ versenye alapján elbírálni, ahol második helyezést ért el. A puha pálya nem jelent számára akadályt, dobogós helyre várjuk.

Grand Depart (2) április végén erős mezőnyben állt starthoz, ezért inkább korábbi negyedik és harmadik helyezésén kell őt elbírálni. A ló nagyon jó formában van, az élmezőnybe várjuk.

Olympic Torch (9) herélése óta kicserélt lóként mozog. Direkt erre a versenyre lett készítve, az első öt között a helye.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!