Csak egy perc ügetés és máris gazdagabb lehetsz akár 300 millió forinttal! Ez a szerdai Kincsem+ futam, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 05. 17 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán is az ügetőlovaké lesz a főszerep, Caen-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A startnál tizenhatan várják az összecsapást, a verseny 2450 méter hosszú. Ma is nagyon kedvező a létszám, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Azaro d’Eva (16) – Blooma d’Heripre (11) – Bonne Copine (10) – Berry Flin (15) – Twin’s Fairytail (1)

Azaro d’Eva (16) legutóbbi futására nem nagyon van magyarázat, ötödik helyen végezhetett volna, ha nem hibázik. Kedveli a caen-i pályát, a feltételek is nagyon jók, esélyes a győzelemre.

Blooma d’Heripre (11) legutóbbi negyedik helyezésével nagyon elégedettek lehetünk. Nagyon jó formában van és amennyiben azt hozza, amit Párizsban láthattunk tőle, az első öt között végezhet.

Bonne Copine (10) utolsó versenye nem úgy sikerült, ahogyan idomárja azt szerette volna. Remélhetőleg Caen-ban nem okoz majd gondot neki a jobbkezes pálya. A ló jó formában van, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Berry Flin (15) a tavaszi hónapokban sokat fejlődött, elsősorban mentálisan lett erősebb. ami a vidéki pályákon elért eredményein is megmutatkozik. Esélyesként várja a szerdai Kincsem+ futamot.

Twin’s Fairytail (1) nagyon tehetséges ügető. Az utolsó futása jól nagyon sikerült, hajtója Matthieu Abrivard szerdán valamivel bátrabban fogja hajtani, az élmezőnyben végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!