Ha nehezen indul a hétfő reggel, vegyél Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot! Garantáltan feldobja a napodat!

2017. 05. 15– hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenhat ló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. A létszám ma is kedvező, megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Comedia Eria (13) – Lefortovo (2) – Cap Rocat (3) – Borsakov (7) – Yume (10)

Comedia Eria (13) utolsó futása alkalmával nagyszerű teljesítményt nyújtott. Győzött már a Saint-Cloud-i pályán és a puha futófelület is kedvez neki, raádásul a startszámok sorsolásánál is melléjük állt a szerencse. A győzelemért küzdhet.

Lefortovo (2) visszatérésével elégedettek lehetünk. Hétfőn rövidebb távon és gyepen kell majd helyt állnia, de ennek ellenére is versenyképes ebben az osztályban.

Cap Rocat (3) rendkívül gyors telivér, de a távbírása nem az erőssége. Az 1400 méter ideális lehet számára és jó formának örvend, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Borsakov (7) nem mozgott rosszul első versenyében, pedig magas súlya komplikálta helyzetét. Hétfő kisebb súllyal lép pályára és az 1400 méteres táv is kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Yume (10) legutóbb balszerencsés versenyt futott, esélye sem volt kibontakozni. Kedveli a saint-cloud-i pályát, ha zavartalan lesz versenye, az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!