Végre hétvége! Dobd fel hát még jobban, játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot! Szombaton 16:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam!

2017. 05. 13 – szombat– 300 millió forint Jackpot

Szombaton rendhagyó módon 16:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, mely a franciák egyik klasszikus ütközete, az Abu Dhabi Poule d’Essai des Pouliches lesz, a helyszín Deauville. Az 1600 méter hosszú összecsapásban tizennyolc versenyló áll starthoz. A mezőny kiegyenlített, a verseny roppant izgalmas, ma is megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Senga (7) – Via Ravenna (8) – Wajnah (2) – Sea of Grace (16) – Roly Poly (12)

Senga (7) visszatérését rögtön szép győzelemmel zárta. Azóta még annál is jobb formában van, ha szombaton minden kedvezően alakul számára, a legmagasabb szinten is győzelmet gyűjthet.

Via Ravenna (8) ebben a szezonban már két győzelmet is szerzett. Fantasztikus formában várja a szombati futamot, triplázása is elképzelhető.

Wajnah (2) áprilisi versenyét sajnos egy sérülés meghiúsította. Szombatra már tökéletes formában lesz, van esélye a győzelemre.

Sea of Grace (16) visszatérésével elégedettek lehetünk. Nagyon tehetséges ló, szombaton döntős futást várhatunk tőle.

Roly Poly (12) tavaly szeptemberben Group 1-ben csak minimális különbséggel kapott ki. Idén először még halványabb volt, szombaton eredményesebb futásra számíthatunk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 16:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://www.billetterie.france-galop.com

 

Olvass tovább!