Kis létszámú mezőny, nagy esély a nyereményre! Ez a pénteki Kincsem+ futam! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 05. 12 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Péteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizenöten állnak starthoz. Csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Agora du Goutier (5) – Speed Delicious (15) – Ah Quel Micha (9) – Agrippa Mesloise (10) – Ardente du Clos (14)

Agora du Goutier (5) fantasztikus formában van, amit legutóbbi második helyezése is bizonyít. Hajtójával, Jean-Michel Bazire-ral az erős mezőny ellenére is a főszereplők közé tartozhat.

Speed Delicious (15) a téli meeting elején többször is balszerencsés volt, majd egyre eredményesebben szerepelt. Péntek este visszatérésre készül, ennek ellenére is jó futást várunk tőle.

Ah Quel Micha (9) év eleje óta pénzdíjas és dobogós helyeken végez, már csak a győzelemmel adós. A 9-es startszám nehezíti a feladatát, de rutinos hajtójával leküzdheti ezt a feladatot.

Agrippa Mesloise (10) megérdemelt győzelmet aratott április közepén. Pénteken a második sorból és van esélye bekerülni az első öt közé.

Ardente du Clos (14) nem volt túl szerencsés Toulouse-ban. A 2100 méteres táv ideális számára és a második sor miatt sem kell aggódni. Jó futást várhatunk tőle, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!