A csütörtök a kis péntek! Hangolódj a hétvégére már most, játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 05. 11 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Masions-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyben tizenhat induló áll starthoz. Ismét kedvező a mezőny létszáma, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Orfeas (10) – Isaac (6) – Onlyjim (12) – Magari (1) – Vilaro (8)

Orfeas (10) legutóbbi hatodik helyezése a 14-es startbox rovására írható. E tekintetben most sokkal jobb helyzetből várja a startot. Kondíciója remek, megfelelő erőbeosztással győzelemért küzdhet.

Isaac (6) április 20-i futama nem alakult túl kedvezően. A ló jó formában van és a gyeppálya is kedvez neki. A 2000 méteres hossz ideális a számára, számíthatunk eredményes szereplésére.

Onlyjim (12) visszatérése remekül sikerült, a harmadik helyezés rendkívül biztató a szezonra nézve. A puha futófelület is fekszik neki, csütörtökön főszerepet játszhat.

Magari (1) sokkal jobban kedveli a szintetikus borítást, ennek ellenére klasszikus felületen is bizonyított már. Magas súlya hátráltatja csak, de ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Vilaro (8) utolsó futása nem mérvadó, a külső startszám nehezített helyzetét és a futófelület is kemény volt számára. A puha pályán csütörtökön újabb pénzdíjas helyet szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!