Egy gyors verseny, amivel akár 300 millió forintot is nyerhetsz? Ez a szerdai Kincsem+ TUTI, játssz és nyerj ma is!

2017. 05. 10 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a gyönyörű Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1100 méter hosszú galopp versenyen tizennyolc versenyló áll starthoz. Egy rövidtávú versenyen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet, ne hagyd ki ma sem a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Victorious Champ (13) – Dark Orbit (9) – Sinbad (11) – Surewecan (8) – Lehaim (6)

Victorious Champ (13) visszatérése remekül sikerült és április 18-án további javulást mutatott. Felkészülten várja a szerdai Kincsem+ futamot, favoritként lép pályára. Belga lovasával a győzelemért küzd.

Dark Orbit (9) ritkán okoz csalódást, de Chantilly nem tartozik a kedvenc pályái közé. Ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Sinbad (11) március 9-i kisiklását legutóbb pénzdíjas ötödik hellyel korrigálta. A Kincsem+ futamok mindig nehezek, pláne a sprintversenyek, ennek ellenére az első öt közé várhatjuk.

Surewecan (8) fantasztikusan mozgott március 30-án, utána pedig jól megérdemelt pihenőt kapott. A kondíciója tökéletes, amennyiben zavartalan lesz versenye, a főszereplők közé tartozhat.

Lehaim (6) idomárja nem volt elégedett a visszatérésével. A ló azóta a tréningek során sokat fejlődött, szerdán jobb teljesítményt várunk tőle. Pénzdíjas helyezést szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

http://www.canalturf.com

Olvass tovább!