Vasárnap még kellemesebb a pihenés a TUTI-val! Játssz és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2017. 05. 07 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 15:15-kor, Chantilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3100 méteres galopp versenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. Ismét kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Sea Mist (6) – Le Pin (7) – Landjunge (1) – Eagle Eyes (3) – Astronomy Alfred (4)

Sea Mist (6) márciusi teljesítményével elégedettek lehetünk. Ha valamivel gyorsabb lesz a tempó, mint legutóbb volt, akár a győzelmet is megszerezheti.

Le Pin (7) legutóbbi futása nem a tervek szerint alakult, lemaradt a győzelemről. A ló kirobbanó formában van, vasárnap a győzelemért küzdhet.

Landjunge (1) április 11-én nagyszerű győzelmet aratott és továbbra is jó formában van. Idomárja további fejlődést vár tőle, melynek eredményeként vasárnap is a főszereplők közé tartozhat.

Eagle Eyes (3) visszatérésével elégedettek lehetünk, a negyedik helyezére nagyon biztató a szezonra nézve. Másodjára további javulást várhatunk tőle, akár győzhet is.

Astronomy Alfred (4) bár legutóbb a kilencedik helyen ért célba, összességében nem mozog rosszul. A ló nagyon jó formában van, ráadásul ezen a pályán még soha nem okozott csalódást. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!