Az ország legjobb guruló étkezdéi és a legizgalmasabb ügetőversenyek egy helyen? Ez a szombati Kincsem Parki program! Gyere ki Te is enni-inni, drukkolni, ráadásul 300 + 300 ezer forint nyeremény is vár Rád!

Kincsem Parki ügető – 2017. 05. 06 – szombat – 14.00 – 19.00

Szombaton tizenegy futammal vár az ügető a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show keretein belül. Miközben az ország legjobb mobil étkezdéi kínálatából csemegézel, izgalmas versenyekben lehet részed, ahol fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra is. Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, mellyel akár 300 millió forintot is nyerhetsz, a futamot pedig élőben követheted a kivetítőn.

A napi főversenyek közül az egyik a két futásos pontverseny, a Dr. Borostyánkőy Tamás emlékverseny lesz 15.00-kor és 18.00-kor, hét résztvevővel a pályán. A Turf szerint Spartakus Ans (4) a legesélyesebb, de Titán Ville (2) és Sanger MS (3) és döntős sansz.

A másik kiemelt futam a Ferge László Emékverseny lesz 19.00-kor, kilenc indulóval. A szaklap szerint Veronica Fling (3) a legesélyesebb a győzelemre, de Velence R (4) és Vakarcs RG (1) is dobogós helyen végezhetnek.

A jackpot nyeremények a 7. és a 11. futamban kerülnek kifizetésre.

Olvass tovább!