TUTI péntek estéd lehet akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is!

2017. 05. 05 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam.  2100 méter hosszú versenyen tizenhét ügető méri össze gyorsaságát. Idősebb, tapasztalt lovakból áll a mezőny, mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az országbármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Gross Weight (7) – Alkalizer Am (4) – Seattle Bi (3) – Quarter of An Hour (16) – Schubert (17)

Gross Weight (7) fantasztikus formában van, az elmúlt versenyein mindig elsőként ért célba. Péntek este újult erővel lép pályára, esélyes egy újabb győzelemre.

Alkalizer Am (4) jó képességű ló, aki első francia versenyére készül. Svéd versenyei bizonyítják remek formáját, pénteken Párizsban is nagyot alakíthat.

Seattle Bi (3) topformában van és a vincennes-i pálya is fekszik neki. Hajtójával is megszokott párost alkotnak, bízhatunk eredményes szereplésében.

Quarter of An Hour (16) február 14-én remek időt ügetett ezen a pályán. Amennyiben ezt a formát ismétli, a második sorból is megnyerheti a futamot.

Schubert (17) utolsó futamain valódi tudása alatt teljesített. Pénteken Franciaország legjobb hajtójával, Jean-Michel Bazire-val a sulkyban újra a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

 

Olvass tovább!