Hajts rá a nyereményre szerdán is! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 05. 03 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Lyon le Soie-ből jelentkezik a Kincsem+ futam, ahol idősebb, tapasztalt ügetőlovak állnak starthoz. A 2700 méter hosszú alaptávú versenyen tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, bármilyen befutási sorrend elképzelhető, így mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Aladin du Dollar (9) – Arythmie du Trio (7) – Andiamo de Monchel (3) – Venetian Bond (4) – Verika Dairpet (1)

Aladin du Dollar (9) nagyszerű teljesítményt nyújtott a 2016-os évben és visszatérésével is elégedettek lehetünk. Utolsó futása nem mérvadó, balszerencsés volt, szerdán viszont minden feltétel tökéletes számára, így győzelemre esélyes.

Arythmie du Trio (7) caen-i szereplése csalódás volt, szerdán azonban sokkal jobb helyzetből várja a startot, ezúttal
térhátrányt sem kell ledolgoznia. Tony Bellerrel a sulkyban újra főszereplő lehet.

Andiamo de Monchel (3) április 22-én peches volt, ezért nem ért célba harmadik helyen. A ló kiváló formában van, döntős esélyt képvisel a szerdai futamban.

Venetian Bond (4) csak a közelmúltban tért vissza, remek formában van. Idomárja is esélyesnek tartja, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Verika Dairpet (1) nagyon jó formában van, erre a versenyre készült. Patkolatlanul az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

Olvass tovább!