VERSENYEK A KINCSEM PARKBAN

2017. 05. 05 – 05. 07 – Kincsem Park – Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

A Kincsem Parkba látogatók számára a versenylovak és agarak küzdelme semmihez sem hasonlítható izgalmat és szórakozást jelent.

Május 5-7-én a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show kínál feledhetetlen szórakozást a Kincsem Parkba látogatók számára. A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp-, ügető- és agárversenyeket láthat a közönség. Az év első pénteki versenynapja 19 órakor indul, az agarak 19.20-kor és 20.00-kor lépnek pályára, az első futamban starthoz áll a tavalyi „Év Agara”, Booksy is, aki természetesen nagy kedvence lehet a fogadóknak.

Szombaton 14 órától indul az ügető. A Ferge László Emlékversenyben a legjobb hároméves ügetők állnak starthoz, a mezőny rendkívül kiegyenlített, leginkább az alaptávról indulóktól várható az eredményes szereplés, a favorit Veronica Fling lehet majd. A Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyben a pálya legjobbjai indulnak a győzelemért két futamban megküzdve egymással, így az állóképességnek, keménységnek is kiemelt szerep jut majd. A speciális versenyben Titán Ville, Spartakus Ans és Sanger MS triója tűnik a legjobb esélynek.

A vasárnapi galoppversenyek szintén 14 órától kezdődnek. A Nemzeti Galopp Liga II. futamában, a Nemzeti Díjban a legjobb háromévesek, azaz a Derby-évjárat csap össze egymással. A top favorit az a Winning Bid, aki télen került magyar tréningbe és első pesti versenyét sétálva nyerte. Szintén az Álmodó istálló adja a hároméves kancák hasonló versenyének, a Hazafi Díjnak a kasszafavoritját. A szürke Silver Chimes tíz hosszal nyerte meg Kincsem parki bemutatkozó versenyét, ami alapján nem lesz könnyű legyőzni. A Bábolnai Díjban jobb, idősebb lovak mérkőznek meg egymással hosszútávon, míg a rövidtávú klasszisok a Csekonics József Emlékversenyben találkoznak. Utóbbi futamban Báthory, Mr. Marbin, Puck Fair és Wizardess négyese emelhető ki a nevezések alapján.

Érdemes próbára tenni a szerencséjüket és fogadni a kiszemelt lovakra, agarakra! A magyar versenyekre összesen 1,5 millió forint Jackpotot ajánl fel a fogadásszervező a három nap alatt a Tét és Hely játékokra.

Természetesen Európa legnépszerűbb lóversenyjátékával, a Kincsem+ játékkal is találkozhatnak. Ezeket a versenyeket Franciaországban futják, de a futamokat magyarul, élőben közvetítjük minden nap. A Kincsem+ és a Kincsem+TUTI játékkal 300 millió forintot nyerhetnek naponta, a fogadószelvényeiket regisztráló játékosok között pedig egy exkluzív kétszemélyes franciaországi lóversenyhétvégét sorsolunk ki júniusban. További részleteket a www.lovifogadas.hu weboldalon olvashatnak.

 

Olvass tovább!