Ünnepled május elsejét akár 300 millió forint nyereménnyel! Ma is száguldanak a telivérek, játssz és nyerj a TUTI-val!

2017. 05. 01 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Franciaországban a gyönyvirág ünnepén azaz május elsején Saint Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A táv 1600 méter, az indulók száma tizennyolc. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen bármilyen kombináció nyerő lehet!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Millfield (1) – Baroja (5) – Heavensong (9) – Highland Dragon (15) – Enjoy The Silence (4)

Millfield (1) legutóbb nem volt önmaga, csalódást okozott. A tréningjei során topformát mutat, remélhetőleg a győzelemért csatázhat.

Baroja (5) ugyanezen a pályán legutóbb győzelmet aratott. A regenerálódása tökéletesre sikerült és mindenféle talajhoz tökélesen alkalmazkodik, van esélye a duplázásra.

Heavensong (9) utoljára nem  valós tudását adta, sokkal többre képes ennél. Ezúttal gyepen és középtávon kell bizonyítania, jó futásra számítunk tőle.

Highland Dragon (15) lenyűgözően kezdte a szezont és tartja remek formáját. Utoljára kissé hosszúnak bizonyult neki a táv, de mérföldön ismét topját nyújthatja, akár még nyerhet is.

Enjoy The Silence (4) egy rendkívül hűséges telivér. Gyakorlatilag mindig jó teljesítményt nyújt, munkaformája alapján elmondható, hogy tudja a legjobbját, ám magas súlya miatt nehéz megmondani, ezzel mire lesz képes.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.turf-times.de

 

 

Olvass tovább!