Mi lehetne jobb, mint egy szombati nap és akár 300 millió forint nyeremény? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 29 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4300 méter hosszú gátversenyen tizenkilenc induló várja a startot. Egy hosszú távú gátverseny mindig roppant izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a célig. Ma is megéri TUTI-t venni és játszani, hiszen minden kombinációval van esély nyerni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Ci Blue (15) – Silver Axe (5) – Ami Sol (10) – Farlow des Mottes (11) – Aragorn d’Alalia (16)

Ci Blue (15) nem fáradt ki az április 13-i versenyben és súlyviszonyokat tekintve is nagyon jó helyzetben van. Ugyan nem futott még 3900 méternél hosszabb távon, de ez nem okozhat neki problémát, döntős esélyt képvisel.

Silver Axe (5) legutóbb nagyszerűen mozgott, feledtetve ezzel januári bukását. Tavaly is starthoz állt ebben a futamban, akkor nem szerepelt túl jól, most viszont sokkal jobb formában van, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Ami Sol (10) sokat erősödött az alapozás során, ennek köszönhető, hogy visszatértekor harmadik lett. Némi pihenőt követően újra topformában van, bár nem futott még ilyen hosszú távon, bízhatunk eredményes szereplésében.

Farlow des Mottes (11) pályafutását sérülések árnyékolták be, de Compiegne-ben megmutatta, hogy top formában van. Kondíciója tökéletes, szombaton ismét dobogóra állhat.

Aragorn d’Alalia (16) első Kincsem+ futamára készül. Fantasztikus formában van, idomrája egyik kedvence. Szombaton is döntőbe várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.france-sire.com

 

Olvass tovább!