Szerdán a Grand National du Trot negyedik állomásához érkezünk Játssz ma is TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2017. 04. 26 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot versenysorozat negyedik állomása lesz a Kincsem+ futam, a helyszín Toulouse.  2950 méter alaptávú versenyen tizennyolcan állnak starthoz, az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos versenyen szinte bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet, ha TUTI-t veszel és játszol! Ne hagyd ki ma sem!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Brissac (16) – Baxter du Klau (7) – Very Very Fast (2) – Venise Girl (6) – Univers Solaire (11)

Brissac (16) a dél-franciaországi régió koronázatlan királya, idén is ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Legutóbbi futása után kapott némi pihenőt, amit már nagyon megérdemelt. A felkészítése zavartalan volt, kondíciója tökéletes, Toulouse-t jól ismeri, a győzelemért futhat.

Baxter du Klau (7) erre a versenyre készült. Legutóbb szép győzelmet aratott Párizsban és bár nem sok ideje maradt pihenni, ez sem okozhat neki gondot, hiszen télen öt nap alatt két versenyt is nyert Vincennes-ben. A jobbkezes pályák is fekszenek neki, van esélye a duplázásra.

Very Very Fast (2) ritkán okoz csalódást és a favorittal, Brissac-kal (16) is összemérte már erejét. Könnyen kezelhető ló és kitűnő formában van, a toulouse-i pályát is jól ismeri. A főszereplők közé tartozhat.

Venise Girl (6) utolsó futásai csalódást okoztak. Szerdán kitűnő beállításból várja a futamot és a jobbkezes pályákat is kedveli. Amennyiben nem hibázik, megszorongathatja Brissac-ot (16).

Univers Solaire (11) a jobbkezes pályákat kedveli igazán, ennek tudható be, hogy a téli vincennes-i versenyeken nem szerepelt túl jól. Legutóbb nagyon jól mozgott, érdemes vele kalkulálni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!