Kedden tovább száguldanak a telivérek. Játssz és nyerj akár 300 millió forintot a TUTI-val!

2017. 04. 25 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Maisons-Laffitte-ből, galopp versennyel jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2500 méter hosszú megmérettetésen tizenheten állnak starthoz. Izgalmas versenynek ígérkezik, sok forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg, ezért mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Max la Fripouille (5) – My Sweet Lord (14) – Veslove (8) – Solmina (10) – Chill Wind (2)

Max la Fripouille (5) ebben a kategóriában zsinórban háromszor is második helyen végzett. Ez a táv sokkal jobban megfelel neki és továbbra is kirobbanó formában van. Ha keddig érkezne némi csapadék, az tovább növelné esélyeit.

My Sweet Lord (14) legutóbb csak a szerencsén múlt, hogy nem tudta megszerezni a győzelmet. Mostanában a szeszélyes időjárás miatt nehezebben készül, ennek ellenére számolni kell vele.

Veslove (8) idén most fut másodszorra. A puha talajt kedveli igazán, kedden pedig szilárd lesz a pálya. Képességei alapján azonban ennek ellenére is dobogón végezhet.

Solmina (10) tavaly egészségügyi gondokkal küzdött, emiatt öt hónapot kihagyott. Novemberben ugyan futott, de utána elment téli pihenőre. Az első idei versenyében jól mozgott, másodjára sokat jöhet előre, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Chill Wind (2) rendkívül megbízható, folyamatosan nagyszerű teljesítményt nyújt. Jelenlegi lovasa jól ismeri, vele nyugodtabban viselkedhet, így újabb szép eredményt érhet el.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://jourdegalop.com

Olvass tovább!