Legyen kellemes vasárnapod akár 300 + 300 millió forint nyereménnyel! Játssz vasárnap is TUTI-t!

2017. 04. 23 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú galopp versenyen tizenhatan mérik össze gyorsaságukat. A mezőny homogén és most is kedvező létszámú, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és Tiéd a nyeremény. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Pascasha d’Or (11) – Zaverna (15) – Mujeeb (4) – Quevillon (7) – Winfola (5)

Pascasha d’Or (11) favoritként lép pályára. Legutóbbi versenyén jó teljesítményt nyújtott, azóta pedig kipihente a fáradalmakat. Beállítása ideális, megfelelő taktikával a győzelmet is megszerezheti.

Zaverna (15) remek teljesítményt nyújtott április 2-án. A kanca jó formában van, a pálya kedvez neki és Maxime Guyon fogja lovagolni. Az első öt közé várjuk.

Mujeeb (4) visszatérése nagyon jól sikerült, majd legutóbbi versenyén a szintetikus pálya nem kedvezett neki. Vasárnap ismét gyepen áll majd starthoz, ami növeli az esélyeit. Amennyiben valós tudását adja, a győzelemért küzdhet.

Quevillon (7) március elején tért vissza, negyedik helyezésével idomárja nagyon elégedett volt. Vasárnap erős mezőnyben kell helyt állnia, de bízhatunk eredményes szereplésében.

Winfola (5) egy kivétellel nagyszerűen mozogott eddigi versenyeiben. A táv és a futófelület is megfelel képességeinek, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://pbs.twimg.com

Olvass tovább!