Garantált a hétvégi pihenés akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz és nyerj szombaton is a TUTI-val!

2017. 04. 22 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú megmérettetésen tizenöt ügető áll starthoz. A mezőny kiegyenlített és nagyon kedvező létszámú, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Attacus (3) – Best Buissonay (2) – Zonguldak (4) – Olimpus Caf (9) – Pioneer Gar (10)

Attacus (3) nagyszerű formában van, az elmúlt hónapokban három versenyt nyert egymás után. Rövid pihenő után szombaton frissen és felkészülten várja a startot. Gyors ló, minden esélye megvan az újabb győzelemre.

Best Buissonay (2) remekül szerepelt a Grand National du Trot körverseny első két állomásán, Marseille-ben második lett, Lyonban pedig győzni tudott. Enghienben is bizonyított már és a táv sem okozhat neki problémát, szombaton is a győzelemért küzdhet.

Zonguldak (4) téli teljesítményére nem panaszkodhatunk. Március 12-én futott utoljára, de munkában azóta is jól mozog, erre a versenyre lett kihegyezve. A pálya kedvez neki, az első öt közé várjuk.

Olimpus Caf (9) visszatérése remekül sikerült, még idomárját is meglepte vele. Azóta tovább fejlődött és Enghien-t is kedveli, így a 9-es startpozíció ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Pioneer Gar (10) téli futásai balul sültek el, de a tavasz beköszöntével versenyről versenyre jön előre. Az olasz tenyésztésű mén időeredményei egyre jobbak, a pálya is fekszik neki, az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: https://cdn.turfomania.fr

 

Olvass tovább!